2 ani…

Astazi, Alex implineste 2 ani!

893554 552988168064929 1350181636 o 700x468 2 ani... Cei mai minunati 2 ani din viata mea!

2 ani in care am simtit cu adevarat ca sunt binecuvantata si iubita de Cel de sus, ca am primit cel mai frumos dar pe care viata mi-l putea oferi si ca sunt norocoasa ca am o asemenea minune in viata mea!

2 ani in care am simtit o pace si o iubire coplesitoare si incredibil de puternice!

2 ani in care am trecut de la agonie la extaz, de la furie la dragoste nemarginita, de la lacrimi la hohote de ras!

2 ani cu clipe de vis, dar si cu momente de cumpana!

2 ani in care m-am transformat, in care am crescut enorm de mult!

2 ani in care toate visurile si prioritatile mi s-au rearanjat, totul a capatat alta importanta si alt sens!

2 ani in care am redevenit copil, in care am reinvatat sa rad cu tot sufletul si sa ma bucur cu adevarat de orice, sa fiu libera in gandire si in sentimente, sa visez si sa sper!

2 ani in care am simtit in fiecare moment ca viata este frumoasa si ca merita traita, ca toate se intampla cu un anumit motiv si exact atunci cand trebuie, ca nimic nu este imposibil si ca totul are rezolvare!

2 ani in care m-am redescoperit si reinventat de mii de ori, in care m-am autodepasit si modelat zilnic, mereu mai puternica si mai determinata!

2 ani in care am avut cel mai important, solicitant, complex si minunat job din lume: acela de a fi MAMA!

2 ani in care mi-am vazut baietelul crescand, evoluand de la puiul de om sensibil si neajutorat la barbatelul tot mai independent si dragalas de astazi!

2 ani in care i-am fost alaturi in fiecare clipa, in care i-am sters fiecare lacrima si i-am savurat fiecare zambet, in care am facut impreuna primii pasi in viata!

Au trecut atat de repede acesti doi ani… mi s-au parut o clipa!

Astazi se incheie o etapa din vietile noastre, o etapa minunata… si asta imi aduce lacrimi in ochi! Lacrimi de tristete, deoarece voi incepe munca si nu voi mai putea fi non stop langa Alex, dar si lacrimi de fericire pentru tot ce am trait pana acum, pentru mandria de a fi mama lui Alex, pentru cat de frumos creste el si pentru speranta ca etapa in care intram acum va fi la fel de minunata!

A fi mama lui Alex este cel mai minunat lucru ce mi s-a intamplat, de cand l-am nascut pe el simt ca viata mea are cu adevarat un sens, simt ca sunt  persoana mai buna si mai puternica, si ca traiesc cu adevarat! Alex a adus lumina in casa si in inimile noastre, ne-a revitalizat, ne-a invatat sa radem mai mult si sa apreciem fiecare clipa impreuna, ne-a unit mai tare, ne-a dat libertatea de a redeveni copii!Alex e motivul pentru care ne trezim dimineata, ratiunea de a fi, e sufletul familiei noastre si lumina ochilor bunicilor lui, el scoate la iveala tot ce e mai bun si mai gingas din fiecare dintre noi!E cu adevarat o minune de copil si fiecare clipa cu el e minunata, iar pentru asta nu putem decat sa ii multumim lui Dumnezeu! Alex e tot ce ne-am fi putut dori!

Imi doresc ca minunea mea sa creasca mare, sa ajunga un om mare, sa fie sanatos si fericit si sa isi urmeze calea cu capul sus! Imi doresc sa nu regrete nimic in viata si sa isi urmeze visurile, oricat de imposibile ar parea! Imi doresc sa fie un om bun si cinstit, corect si sincer, iubitor si tolerant, cu coloana vertebrala! Imi doresc sa iubeasca cu adevarat si sa fie iubit asa cum merita! Imi doresc sa fie mereu cu zambetul pe buze si sa nu lase niciun nor sa ii intunece cerul!

Sper sa ii fiu cat mai mult timp aproape, sa il sustin si sa il indrum, sa se simta mereu iubit si inteles!

La multi ani, dragul mamei pui, sa ai o viata de poveste, numai cu zambete si soare!

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>