21 februarie

21 februarie… o zi ca oricare alta poate pentru altii, dar nu si pentru noi!

Astazi aniversam 2 ani de cand am aflat ca vom deveni parinti!

Prima ecografie 1024x782 21 februarie Pe 21 febriarie 2011, mai intai un banal test de sarcina, apoi un medic ne-au dat cea mai frumoasa si mai asteptata veste: aceea ca Alex ne-a ales sa-i fim parinti, sa-l insotim si sa-l ocrotim pe drumul vietii sale, sa-l iubim si sa-i indrumam pasii cu rabdare si atentie!Desi dorit si enorm de iubit, a aparut ca o minune, atunci cand ne asteptam mai putin, dar cand ni-l doream mai tare!

Acum 2 ani pe vremea asta, puiul era doar un punct de iubire, avand 4 saptamani si 6 zile si doar 6 milimetri, dar cat de important era in sufletele noastre si ce bucurie a adus!

Despre emotiile si trairile din acea azi am scris aici, dar pot spune ca si in aceste momente, ele sunt la fel de intense si cred ca le voi retrai la infinit, in fiecare an al vietii mele!

Si acum am lacrimi in ochi si simt ca inima imi pocneste in mii de scantei de fericire! Nu cred ca poti descrie in cuvinte ceea ce simti atunci cand vezi punctul de viata pe ecranul ecografului, cand realizezi ce minune se produce in pantecele tale, ca dai viata din viata ta!

Pe 21 februarie, acum 2 ani, intr-o banala dar magica zi de luni, viata mea s-a schimbat pentru totdeauna, eu am renascut, m-am transformat in mama, am cunoscut cea mai mare binecuvantare existenta pe lume: aceea de a-ti strange puiul in brate si de a-l vedea cum creste! Acum 2 ani, lumea a parut dintr-o data mai mare si mai roz, iar scara valorilor s-a schimbat du desavarsire! Acum 2 ani, un ingeras ne-a ales pe noi!

In perioada sarcinii, am trecut de la extaz la agonie si invers… a fost cea mai frumoasa dar si mai grea perioada din viata mea… am plans enorm, ba de fericire, ba de spaima de a nu-mi pierde puiul! Dar, daca ar fi sa o iau de la capat, prefer de 1000 de ori o sarcina grea, dar un copil sanatos, decat inversul situatiei!

De 2 ani (dar cred ca inca de cand am hotarat sa avem un copil), Alex a devenit centru universului nostru, cel mai important din lume si ne aduce zambete si implinire cu fiecare gest si fiecare suras! Este un copil minunat, o minune ce creste frumos, care lumineaza prin prezenta lui si care ne face sa ne dorim mai mult si mai bine de la viata! Un copil ce ne-a invatat ce e bine, ce e frumos, ce merita cu adevarat, ce inseamna cu adevarat fericirea si familia! Un copil care in fiecare zi ne provoaca sa ne depasim limitele si sa il iubim mai mult, sa fim mai buni si mai calmi, mai rabdatori si mai veseli!

Nu pot decat sa fiu recunoscatoare pentru binecuvantarea primita prin aparitia lui Alex, sa-i multumesc in fiecare clipa lui Dumnezeu pentru ca este, pentru ca este sanatos, pentru ca este asa cum este si pentru ca este al nostru!

Puiul mamei drag, te iubim si suntem fericiti ca ne-ai ales pe noi sa-ti fim parinti! Iti doresc sa ai o viata frumoasa si sa devii un om fericit si implinit din toate punctele de vedere!

Pe 21 februarie 2011 a inceput cea mai frumoasa perioada din viata noastra!

Pe 21 februarie 2011 s-a produs minunea din vietile noastre!

 

 

 

This entry was posted in Minune de 1 anisor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>