A trecut deja un an…

… a trecut deja un an de la Craciunul trecut, primul Craciun cu Alex… si de la botezul lui Alex, atat de emotionant si asteptat!

… a trecut un an de cand Alex nu mai e o “sarmaluta” mica, cu ochi mari si zambet ce te topeste, care a adus lumina si fericire in casa noastra! Doamne, cat a crescut, cat s-a schimbat, cat de mic mi se pare ca era acum un an!

… a trecut un an de la clipele cand ne plimbam prin casa noptile din cauza colicilor, cantand tot felul de cantecele inventate, dar si de la prima noapte dormita de bebe, in Ajunul Craciunului!

… a trecut un an de cand nu mai alaptez icon sad A trecut deja un an... , singurul meu regret de mamica…

… a trecut un an de cand nu am mai stiut ce sa ii cer Mosului, pentru ca simteam ca am tot ce imi doresc…. si sentimentul persista inca icon smile A trecut deja un an...

… a trecut un an si 2 luni de cand sunt mamica de minune Alex, de cand sunt nedezlipita de puiul meu, parte din mine, fara de care nu as sti sa mai traiesc!

Un an minunat, dar si foarte greu, cu suisuri si coborasuri, dar un an in care cred ca am fost cea mai implinita si mai mandra si mai fericita si mai impacata cu mine!

Mosului ii cer doar sa-mi tina familia sanatoasa si unita, sa imi protejeze copilul si sa-i faca viata frumoasa si lina! Nimic material, nimic efemer!

Se vede ca vin sarbatorile icon smile A trecut deja un an...

This entry was posted in Craciun. Bookmark the permalink.

2 Responses to A trecut deja un an…

  1. Andra says:

    Frumos bilant :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>