Mickey Mouse Show in premiera la Bucuresti

Alex este mare fan Mickey Mouse, sunt singurele desene pe care le urmareste cu atentie de la cap la coada! Sa nu mai spun ce mare dragoste este intre Soricel si Mickey Povestitorul, primit de la Mos Nicolae!

Poster Disney Live.jpg Mickey Mouse Show in premiera la Bucuresti

Asadar, am fost mai mult decat incantata cand am auzit ca Mickey Mouse si celelalte personaje Disney viziteaza Romania pentru prima data! Desi inca mic, cred ca Alex ar fi fascinat de spectacol si ma bate gandul serios sa mergem cu el… sper sa mai gasim bilete!

Mai jos cateva detalii despre show:

Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show in premiera la Bucuresti, la Sala Palatului, in 8 reprezentatii extraordinare! Evenimentul se va desfasura la Sala Palatului, care va gazdui reprezentatiile marca Disney in perioada 13 – 17 februarie 2013.

Feld Entertainment, producatorii spectacolelor Disney On Ice, aduc publicul intr-o lume in care magia Disney capata un cu totul alt inteles, in cadrul uneia dintre cele mai ample productii, Mickey’s Magic ShowScena Sălii Palatului se va transforma într-un loc de poveste şi va captiva spectatorii prin elementele de impresionante de decor, recuzită şi nu numai. 30 de oameni au lucrat timp de 680 de ore petru a crea decorul în 45 de culori al spectacolul, iar pentru întreaga scenografie au fost folosiţi nu mai puţin de  2200 de metri de aluminiu şi 1783 de metri de textile.

Mickey’s Magic Show prezinta celebre momente de magie din legendarele filme Disney, ce se vor petrece chiar sub ochii publicului: transformarea intr-o fractiune de secunda a hainelor ponosite ale Cenusaresei intr-o frumoasa rochie de bal, spectaculoasa levitatie a Printesei Jasmine din Aladdin sau  maturile fermecate care danseaza din Fantasia. Maestrul Magician insusi – Mickey Mouse – va uimi publicul cu trucurile sale de iluzionism, alaturi de Zana cea Buna din povestea Cenusaresei, Palarierul Nebun din Alice in Tara Minunilor, dar si de Michael Barron, unul dintre cei mai talentati tineri iluzionisti ai momentului. Magia va fi completata de prezenta Printesei Belle (Frumoasa si Bestia), alaturi de Alba ca Zapada precum si de prietenii lui Mickey din Toontown: Minnie MouseDonald Duck si Goofy.


Spectacolul va incepe la ora anuntata pentru fiecare reprezentatie  si va dura aproximativ 90 de minute, cu o pauza de 15 minute.

Copiii pana la varsta de 12 ani, inclusiv, beneficiaza de bilete cu pret redus. Accesul copiilor in sala se face doar insotiti de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport.

In situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet.

Bilete, precum si mai multe detalii, gasiti aici.

Distractie placuta!


This entry was posted in Minune de 1 anisor and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>