Multumesc!

Multumesc, Doamne, pentru ca exist si pentru ca am viata si soarta pe care le am, pentru ca sunt sanatoasa si pentru familia minunata pe care mi-ai dat-o!

Multumesc parintilor mei pentru ca , cu 28 de ani in urma, au ales sa vin pe lume, pentru ca m-au crescut cu dragoste si m-au invatat ce inseamna familia si pentru ca de tot atatia ani ma iubesc si sunt alaturi de mine neconditionat, clipa de clipa, in orice situatie!

Le multumesc celor doi baieti ai mei pentru clipele de dimineata si pentru urarile lor!

Le multumesc tuturor celor care mi-au urat lucruri frumoase si care si-au amintit de mine astazi… e coplesitor sa vezi cati oameni iti sunt aproape in astfel de clipe, chiar si unii cu care poate nu ai mai vorbit de luni de zile icon smile Multumesc! !

Poate va intrebati ce e cu postarea asta…

Ei bine, astazi este ziua mea! Si, ca orice moment important in viata, ma indeamna la o mica introspectie si, de ce nu, la putina melancolie!

Ce imi doresc astazi? Imi doresc sa fiu sanatoasa, sa ma bucur de toti cei dragi mult timp de acum incolo, sa am familia si prietenii mereu aproape, sa imi vad baiatul crescand frumos, sa ii ofer tot ce e mai bun pe lume, sa gasesc puterea de a fi cu zambetul pe buze indiferent ce imi va oferi viata, sa aleg mereu cu sufletul si bine, sa pot visa si spera, sa pot construi cu dragoste si rabdare tot ceea ce imi propun… multe imi doresc, in general lucruri de viitor, de suflet, mai putin materiale! Imi doresc sa nu regret nimic si sa nu vreau sa schimb nimic din ce a fost! Imi doresc sa apreciez mereu ceea ce am si pe oamenii din viata mea! Imi doresc sa fiu linistita si fericita! Imi doresc sa-i bucur pe cei dragi!

Si mi-am dorit sa apara soarele, dupa atatea zile… Se pare ca mi-am dorit cu adevarat, afara e o vreme superba, cu soare (cu dinti, dar soare )! icon razz Multumesc!

Doamne ajuta!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>