Un strop de culoare…handmade!

Culoare si viata, bucurie… toate handmade, unicat! Iata cu ce m-am ocupat eu in ultimul timp, in mica pauza de la blog icon smile Un strop de culoare...handmade! !

Desi Alex imi ocupa tot timpul si intreaga inima, am simtit nevoia de a face ceva care sa ma relaxeze, sa-mi puna mintea si simturile la contributie (nu ca puiul si jocurile cu el nu ar face-o destul icon razz Un strop de culoare...handmade! ), sa ma transpuna cumva intr-o poveste…

Desi mereu am considerat ca nu am un talent deosebit la pictura sau arta in general, ma fascineaza tot ce tine de handmade, de a realiza/ personaliza lucruri! Intr-atat de tare, incat am riscat sa-mi fac singura chiar si invitatiile la nunta icon razz Un strop de culoare...handmade! (din fericire, au fost un succes icon smile Un strop de culoare...handmade! ) )! Plus ca, la fiecare sarbatoare/ ocazie speciala din viata celor dragi, inca de foarte mica, am ales sa realizez eu felicitarea si urarea aferenta – o poezioara personalizata (mama inca mai pastreaza felicitarile mele, cu drag).

Tot cochetam de ceva vreme cu ideea de a realiza obiecte cu ajutorul decoupage, dar cred ca nu aveam curajul si nici timpul necesar ( acum il am… noaptea, dupa ora 22:00 icon smile Un strop de culoare...handmade! ) )  Dar uite ca am actionat si deja au prins viata cateva lucrusoare speciale! Toate sunt unice, handmade, realizate cu mult drag!

Perie din lemn personalizata

perii 1 700x461 Un strop de culoare...handmade! perii 2 700x467 Un strop de culoare...handmade!

Rama A4 personalizata 
Perie din lemn personalizata
Daca se comanda set

perii 3 700x437 Un strop de culoare...handmade! perii 4 700x472 Un strop de culoare...handmade!

Rama foto, bujor – 13 x18

perii 5 700x464 Un strop de culoare...handmade! Unele perii si rame si-au gasit deja locul in casele unor persoane speciale, altele asteapta inca sa-si spuna povestea…

Pentru fiecare model se poate realiza un set, format fie din perie + rama foto, fie perie + cutie bijuterii, fie cutie bijuterii + rama foto, fie toate 3, in diferite dimensiuni si culori.

Sunt in lucru si cutiute, cufere, rame si perii cu fel si fel de decoruri, care mai de care mai pline de culoare, asadar fiti pe faza, mai ales ca se apropie Pastele!

Daca va plac si daca vreti sa oferiti cuiva o bucurie sau sa va faceti voua un mic dar, va astept cu drag pe pagina de facebook sau pe pagina de contact!

This entry was posted in Handmade and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>